Зареждане

Рамзан Кадиров: Хамзат Чимаев скоро ще стане шампион в UFC

Рамзан Кадиров: Хамзат Чимаев скоро ще стане шампион в UFC
Публикувано на: Май 2, 2021 в 01:00 ч
Рамзан Кадиров, който e президент на Чечня сподели, че Хамзат Чимаев скоро ще стане шампион в UFC. Непобедената чеченска звезда вече няколко седмици е в Грозни, където усилено се готви за завръщането си в клетката.

27-годишния боец направи фурор през 2020 година в UFC, след като спечели 3 битки в рамките на 66 дни. Само за 10 дни той спечели 2 битки в 2 различни категории. "Borz" приключи своите 3-ма съперници и си заслужи бонуси.

Разбира се и преди сме виждали бойци, които изгряват в първите си срещи, а след това залязват. Пресен пример е Джони Уокър, който започна добре и печелеше бонуси, но бързо го приземиха.

Много хора обаче вярват, че Чимаев е различен и скоро ще седне на трона. Ето какво написа Кадиров в социалните мрежи за своя любимец:

Тази вечер се обадихме на чеченския вълк Чимаев за спаринг. Скромният Хамзат дори не подозираше, че тренировката е просто оправдание, за да можем ние първи да му пожелаем честит рожден ден. Много фенове биха искали да се боксират с него и аз като един от верните му фенове не пропуснах тази възможност. 

С голямо удоволствие пожелавам на моя скъп БРАТ честит рожден ден. Чеченският вълк е най-ярката звезда в света на смесените бойни изкуства, която бързо избухна в света на ММА. 

Преди шест месеца името на Хамзат беше известно само в тесни кръгове, но сега той е един от най-разпознаваемите и популярни бойци на нашата планета! Хамзат притежава широк арсенал от технически умения и отлична функционална подготовка. 

Отличава се с ярка харизма и абсолютно безстрашие. В октагона той прави истински спектакъл. Очевидно е, че бъдещето принадлежи на Хамзат. Рекордът му съдържа числото 0 в колоната "поражение". 

Не виждам бойци, които биха могли да го победят в близко бъдеще. Той притежава уникален талант и трудолюбие. Това може да се види с просто око. За три битки в най-голямата ММА промоция - UFC, той постави няколко рекорда. Сигурен съм, че много скоро той ще носи шампионския колан!

Ще успее ли Чимаев да стане шампион ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес