Зареждане

Рафаел дос Аньос: По-добър боец съм от Махачев

Рафаел дос Аньос: По-добър боец съм от Махачев
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в лека категория Рафаел дос Аньос вярва, че е по-добър от Ислам Махачев. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 267, което ще се проведе в края на следващия месец в Абу Даби.

В края на миналата година дос Аньос се върна в лека категория и записа трудна победа с раздвоено решение над Пол Фелдър. Тази победа му спря серия от 2 поредни загуби и му спечели бонус за битка на вечерта.

Рафаел печели само 2 от последните си 6 битки в UFC, но въпреки това е уверен в себе си. Той смята, че отново ще стане шампион и вече се вижда като победител в битката с Махачев. Ислам ще може да разчита на Хабиб Нурмагомедов в своя ъгъл.

Преди години Нурмагомедов доминира над Рафаел и със сигурност ще подготви добре Махачев за битката. В интервю за AgFight Рафаел каза следното за предстоящата си битка с Махачев:

Аз съм по-добър боец от Ислам Махачев. Тестван съм повече от него. Бил съм поставян в различни ситуации. Бил съм се с всички. Аз се бих за титли в две различни категории. Сега съм в добър момент. 

Гладен съм. Направих някои драматични промени в моята кариера. Сега съм в Рио и отново тренирам в Бразилия. Фокусиран съм. Искам отново да стана шампион и ще го направя. 

Писахме си глупсоти в социалните мрежи и сега ще уредим резултата. Ще бъде добра битка, която ще ме върне в играта за титлата. Напълно съм уверен в победата си над Махачев. 

Кой ще спечели в битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес