Зареждане

Rachael Ostovich със счупена орбитална кост след нападение в Хаваи

Rachael Ostovich със счупена орбитална кост след нападение в Хаваи
Публикувано на: Ноември 19, 2018 в 09:09 ч
UFC състезателката в категория муха Rachael Ostovich е била нападната и хоспитализирана в Хаваи.

За момента не е известно кога е станало нападението, но се знае, че Ostovich има счупване на орбитална кост. Говори се, че нападателят ѝ е бил близък.

По-рано този месец стана ясна следващата среща на Ostovich - тя се очаква да бъде с Paige VanZant на UFC Brooklyn, което ще се проведе на 18-ти януари и ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Към настоящия момент няма информация дали срещата все пак ще се състои, но е много вероятно тя да бъде отменена, имайки предвид състоянието на Ostovich.

Ostovich е с професионален рекорд 4-4, като беше една от звездите на Invicta FC преди да се пусне в TUF 26, където въпреки загубата, която претърпя от Barb Honchak, успя да блесне с таланта си.

По време на UFC дебюта си на финала на TUF 26 през декември миналата година Ostovich надви Karine Gevorgyan с армбар в първия рунд - само за минута и 40 секунди.

Хавайката се би и през юли, на финала на TUF 27, срещу Montana De La Rosa, която също участва в TUF 26, като тогава De La Rosa успя да отбележи победа със събмишън в третия рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес