Зареждане

Пьотр Ян вярва, че ще победи Алдо

Пьотр Ян вярва, че ще победи Алдо
Публикувано на: Юни 13, 2020 в 05:35 ч
Бившият шампион на ACB, Пьотр Ян получи златен шанс и ще се бие за титлата в категория петел на UFC. Той ще мери сили с легендата Хосе Алдо на UFC 251, което ще се проведе в началото на юли в Абу Даби. "No Mercy" е с рекорд 14-1 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Миналата година той записа три победи над Додсън, Ривера и Фейбър и трябваше да се бие с Мораес, но битката им пропадна заради COVID-19.

Oт UFC му дадоха шанс за златото, след като Хенри Сехудо оваканти пояса. Сега Ян ще даде всичко от себе си, за да вдигне златото в UFC и вярва, че победата ще бъде за него:


Мисля, че категория петел е най-вълнуваща в UFC. Нямам търпение да се бия с всички топ бойци и смятам, че дълго време ще властвам в категорията. Когато видях, че Стърлинг ще се бие със Сандхаген, разбрах че ще се бия с Алдо или Мораес. Не се изненадах, че избраха Алдо, защото той трябваше да се бие за титлата през май. Точно сега не мога да избирам срещу кого да се бия. 

Аз съм претендент за вакантната титла и ще се възползвам от този шанс. Алдо е много опитен и добър боец. Той не прави много грешки. Хосе ще бъде готов да се бие през всичките рундове. Няма съмнение, че ще бъде вълнуващо, защото стиловете ни са сходни. Битката ще свърши, а аз ще съм победител. Вярвам, че мога да победя всеки в тази категория. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес