Зареждане

Пьотр Ян: Очевидно е, че Сехудо бяга от мен

Пьотр Ян: Очевидно е, че Сехудо бяга от мен
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Пьотр Ян е готов да се бие за титлата в категория петел, но Хенри Сехудо изобщо не споменава неговото име. 26-годишния руснак се намира в серия от 6 поредни победи в UFC и вярва, че няма друг, който да го пререди. За негово съжаление Сехудо споменава имена на бойци, които от дълго време нямат победа в категорията.

Хенри се целеше в Юрая Фейбър, Коди Гарбрандт, Доминик Круз и в последно време е набелязал Хосе Алдо. Тези неща вбесяват Ян, който твърди, че бившия двоен шампион прави всичко възможно, за да избегне битка с него. Ето какво сподели Пьотр в своя акаунт за шампиона в категорията, който търсел лесни срещи:


Не му позволявайте да ви заблуди. Няма значение срещу какъв опонент се бие Сехудо, защото няма да продаде 1 милион платени гледания. Хенри не продава и няма битки, в които той да изкара много пари. Ако той иска да прави пари, то тогава трябва да е в бойната карта на Хабиб и Тони или на друго голямо събитие. 

Очевидно е, че той бяга от мен и прави всичко възможно, за да не се бием. Той говори, че иска да се бие с голямо име, но това са глупости. Сехудо си търси лесни битки.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес