Зареждане

Продават ботуши нонеси от Макгрегър, за да помогнат на парализиран ММА боец

Продават ботуши нонеси от Макгрегър, за да помогнат на парализиран ММА боец
Публикувано на: Януари 6, 2022 в 03:00 ч
Чифт ботуши, носени от Конър Макгрегър се продават на търг, за да помогнат за събирането на средства за ирландски ММА боец, който е парализиран. Ботушите, които са носени от Макгрегър преди двубоя му с Флойд Мейуедър през 2017 г., бяха пуснати на търг на Бъдни вечер и ще бъдат налични за наддаване до 11 януари.

Приходите от търга ще бъдат дарени на Йън Коуглан, ММА боец, който остана парализиран през лятото след ужасяващ инцидент по време на тренировка. Той беше смятан за един от най-вълнуващите таланти в Ирландия и се подготвяше за завръщането си в клетката, след като направи своя дебют в Bellator, но за съжаление беше парализиран по време на спаринг сесия.

Докато терапевтите го подготвят за живот в инвалидна количка, „Иън не се отказва без бой“, пишат на страницата на GoFundMe, създадена за него. На 28 декември на страницата беше публикувана актуализация, която гласи:

"Бихме искали да изразим нашата благодарност към всички наши дарители, включително Конър Макгрегър, за това, че ни помогнаха да постигнем първоначалната си цел за лечението на Иън."

В момента ботушите на Конър струват 6, 050 паунда и до края на търга остават 5 дни. В страницата в GoFundMe за ММА боеца са събрани €79,116 от главната цел, която е €95,000. Ето и снимка на въпросните ботуши, които до момента са на цена от £6,050 паунда






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес