Зареждане

Предсказанието на Хабиб за Тони Фъргюсън се сбъдна

Предсказанието на Хабиб за Тони Фъргюсън се сбъдна
Публикувано на: Декември 15, 2020 в 14:00 ч
Хабиб Нурмагомедов беше прав и предсказа, че Тони Фъргюсън ще загуби няколко месеца преди това да се случи. През октомври непобедения шампион сподели в интервю, че "El Cucuy" вече няма да бъде същия боец след щетите, които понесе в боя с Джъстин Гейджи.

Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Тони Фъргюсън беше прегазен от Чарлз Оливейра и с нищо не успя да блесне в боя. Тони изглеждаше безпомощен в клетката и в първия рунд избра да не се предаде на armbar от страна на Чарлз, което доведе до счупена ръка.

Феновете в социалните мрежи веднага си припомниха предсказанието на "The Eagle" и го засипаха с похвали. Нека сега си припомним какво каза Хабиб през октомври за Тони, което всъщност се оказа грозната истина:

Никой не може да остане един и същ за дълъг период от време. Никой. Няма значение дали си Хабиб или Тони Фъргюсън. Един ден някой ще те победи или нещо ще се случи. Бог не дава безплатно силата, психиката и всичко останало. 

Това са неща, които не могат да останат на едно и също ниво. Един ден нещата ще тръгнат надолу. И този ден настъпи за Фъргюсън. Времето на Тони изтече. 

Сега той ще се завърне и пак ще го победят. Вярвам в това. Няма как да е същия след щетите, които пое. Няма значение дали е Тони или някой друг. Той прие прекалено много щети. Видяхте ли как се предаде в края на петия рунд ? Мисля, че неговото време изтече. 

В крайна сметка Хабиб беше прав и Тони Фъргюсън загуби за и навлезе в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес