Зареждане

Порие няма да разчита на ритници срещу Макгрегър

Порие няма да разчита на ритници срещу Макгрегър
Публикувано на: Юли 3, 2021 в 00:00 ч
Дъстин Порие не смята да разчита на ритници в третата битка с Конър Макгрегър. Двамата ще направят своята трилогия на UFC 264, което ще се проведе на 10-ти юли в Лас Вегас. Срещата им отново ще бъде в лека категория, но за разлика от втората им битка, този път ще има фенове в залата.

През януари видяхме втората им битка, в която Порие съсипа Макгрегър от ритници. Това беше ключ към победата, която Дъстин записа с нокаут във втория рунд. Ритниците в прасеца затрудниха сериозно Конър, но въпреки това Дъстин не планира да ги ползва.

Порие смята, че този път Макгрегър ще го рита в прасеца и работи по блокиране на тези ритници. Ето какво сподели "The Diamond" пред ЕSPN:

В тази битка ще се опитам да покажа, че победата през януари не беше случайна. Конър от своя страна ще се опита да покаже, че все още е релевантен и иска да стане шампион в лека категория. Исках боя да е в полусредна категория, но той и UFC искаха да е в лека категория. Знам какво значи това. 

Този, който победи в срещата ни, ще се бие за титлата. Макгрегър е добър в много неща. Той е специален. Почувствах отново това през януари. Той има добър тайминг и е готов да рискува, за да те удари. Това са неща, които трябва да притежаваш, за да приключваш съперниците си така, както прави Конър. 

Очевидно е, че той ще се опита да блокира ритниците, ако ги ползвам. Този път обаче не смятам да вкарвам ритници, а очаквам той да ме рита. Работя по това да блокирам ритници, а не аз да ги вкарвам. Хубавото е, че вече не ми пука, ако Макгрегър отново стане този луд Конър от първата ни битка. 

Вече не ми пука. Мисля, че лудия Макгрегър отново ще се завърне. Колко луд може да бъдеш ? Аз го нокаутирах последния път. Спрях го в последната ни битка пред света в Абу Даби. Какво ще каже за това ?

Кой ще вземе трилогията ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес