Зареждане

Порие: Чандлър и Оливейра да се бият за вакантната титла

Порие: Чандлър и Оливейра да се бият за вакантната титла
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Дъстин Порие вярва, че той е шампион в лека категория и не си дава зор да се върне в клетката. Миналия месец той успя да нокаутира Конър Макгрегър и постигна своето отмъщение. "The Diamond" прибра огромна заплата и окупира първото място в ранглистата на лека категория.

Дейна Уайт пожела Порие да се бие за титлата в лека категория с Майкъл Чандлър, но Дъстин не харесва идеята. Той предпочита да отстъпи своето място на Чарлз Оливейра и да гледа битка за титката между Чандлър и бразилеца.

Сега Дъстин е на гребена на вълната и вярва, че е шампион без корона. Порие изяви желание да направи реванш с Макгрегър или битка с Нейт Диас. Не е ясно кога и къде ще видим отново Порие, но битка с Чандлър или Оливейра не го вълнува. Ето какво сподели Порие пред медиите:

Имам мишена на гърба си. Аз съм бивш временен шампион, нокаутирах Конър Макгрегър и съм номер 1 в ранглистата. Само Хабиб Нурмагомедов е пред мен, а той вероятно никога повече няма да се бие. Бойците искат да се изкачат по стълбата, а за да го направят, тогава трябва да победят тези на върха. 

Разбирам, че съм цел за всички и с гордост нося тази тежест. Аз съм шампион без корона. Ако Хабиб се оттегли, тогава съм най-добър в тази категория. Аз съм бивш временен шампион и претендент за титлата. Знам, че съм шампион, защото победих бивш двоен шампион. 

Аз искам да съм шампион, а Оливейра също заслужи този шанс. Няма съмнение в това. Нека се бият с Чандлър за вакантната титла. Те искат Чандлър да се бие за титлата, а той също го иска. Нека двамата се бият, а аз ще отстъпя и ще ги гледам.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес