Зареждане

Показаха шампионския пояс на PFL срещу Bellator

Показаха шампионския пояс на PFL срещу Bellator
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
През уикенда вечер беше разкрит нов шампионски пояс за предстоящата серия PFL срещу Bellator Champions.

Отизвестно време феновете на боевете се вълнуват от перспективата бойци от PFL да се бият с бойци от Bellator след неотдавнашното придобиване. Този уикенд в Рияд, Саудитска Арабия, ще видим първото голямо събитие от серията PFL vs Bellator Champions.

Очаква се на картата да се състоят множество престижни двубои. В него ще участват както шампиони, така и претенденти от двете промоции.

Сега дори има шампионски пояс, който ще бъде връчен на победителите в събитието този уикенд.

Поясът на PFL срещу Bellator

Въз основа на първите реакции със сигурност изглежда, че феновете и представителите на медиите са разделени по отношение на дизайна. Така или иначе обаче, това е интересна стъпка, която допълнително повишава залозите на тези предстоящи мачове.

Преди придобиването тези промоции бяха смятани за две от най-големите в Северна Америка извън UFC. Независимо дали сте съгласни с това или не, никой не може да отрече въздействието, което тази продажба има потенциал да окаже.
 

Каква е непосредствената ви реакция на шампионския пояс за сериите PFL vs Bellator Champions? От всички битки, които ще се проведат тази събота, коя очаквате да видите с най-голямо нетърпение?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес