Зареждане

Планират Israel Adesayna срещу Paulo Costa през март догодина във Вегас

Планират Israel Adesayna срещу Paulo Costa през март догодина във Вегас
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 12:06 ч
Непобедените бойци в средна категория Israel Adesanya и Paulo Costa ще мерят сили през март 2020 година на събитие във Вегас. Миналия уикенд в Австралия видяхме как Adesanya детронира Robert Whittaker с нокаут във втория рунд пред очите на Costa, който силно се надяваше Israel да победи. Двамата не могат да се понасят и при всяка удобна възможност се засипват с обиди и закани.

"The Last Stylebender" продължава да твърди, че бразилеца ползва забранени вещества, а "Borrachinha" иска да го накара да си плати и се кани да го убие в октагона. Битката им със сигурност ще привлече доста интерес, защото все още нямат загуба в ММА и доминират над своите опоненти.

Adesanya е с рекорд 18-0 в ММА и печели 14 от битките си с приключване. Той се превърна в голямата звезда и в безспорен шампион за по-малко от две години и мнозина вярват, че той има голям потенциал и може да стане най-великия в историята на категорията.

Бразиелца обаче не е толкова убеден и иска да го разобличи. Costa е с рекорд 13-0 в ММА и печели 12 от битките си с приключване. Той идва след голяма победа над Yoel Romero и вярва, че след тази победа няма кой да го затрудни от колегите му в категорията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес