Зареждане

Пиян Би Джей Пен отново арестуван от полицията

Пиян Би Джей Пен отново арестуван от полицията
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в две категории на UFC, Би Джей Пен отново си създаде проблеми с властите. Преди няколко дни той е бил арестуван в Хаваи, защото шофирал в нетрезво състояние. В полицейския доклад се казва, че около 16:50 ч. са получени жалби от местни жители за безразсъден шофьор на сив пикап, който по това време е бил в нечий търговски имот.

Появиха се кадри от неговия арест, на които се вижда как полицаите го арестуват, а той обижда случаен минувач, който успява да заснеме случката. Пен е бил освободен няколко часа след ареста и ще чака разследване. За първи път той попадна в полицейските доклади през 2015 г., когато се сби в нетрезво състояние в един от хавайските барове.

Най-лошата година за бившия боец на UFC беше 2019 година. Тогава съпругата му най-накрая го напусна и заведе дело срещу него. Съдът реши, че Пен няма да може да се приближи до съпругата си в рамките на 30 метра. Това решение е взето във връзка с годините на физическо и сексуално насилие от страна на Пен.

Би Джей Пен е в серия от 7 поредни загуби и натискаше UFC за 1 последна битка. Дейна Уайт се съгласи, но Пен не спря с изцепките. Той участва в улични боеве и в 1 от тях беше нокаутиран. Това преля чашата и Уайт реши да го уволни. 42-годишния боец е с рекорд 16–14–2 в ММА и е член на залата на славата на UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес