Зареждане

Перейра: Чимаев стана претендент, но бяга от полусредна категория

Перейра: Чимаев стана претендент, но бяга от полусредна категория
Публикувано на: Януари 23, 2023 в 00:00 ч
В последните дни усилено се говори, че Хамзат Чимаев ще напусне полусредна категория.

Гилбърт Бърнс беше първи, който разкри тази година. "Borz" смятал да се качи в средна категория. Има смисъл в това, защото в последната си битка той не успя да си влезе в категорията. Очакваше се Хамзат да се бие с Колби Ковингтън през март в полусредна категория, но нямаше никакво развитие по темата.

Чимаев не спираше да предизвиква Алекс Перейра в битка за титлата. Бразилецът също имаше интерес за битка на събитието в Рио де Жанейро, но твърдеше, че Хамзат му отказал. Чеченската звезда отрече това и продължи да предизвиква Перейра.

"Poatan" смята, че Хамзат се страхува от загуба и заради това напуска категорията, в която стана претендент за титлата.

„Ако беше готов, бих се съгласил да се срещна с него. Той говореше за битки в средна или полутежка категория, но той вече е следващият претендент за титлата в полусредна категория, така че може да се бие там, защо не ? 

Мисля, че ако Чимаев загуби в полусредна категория, това ще сложи край на шума около името му. Ако загуби в полусредна категория, тогава как може да претендира в средна или полутежка категория ? 

Той бяга оттам, защото сега е претендент за титлата.”, сподели Перейра.

Хамзат вече има битки в средна категория, но не е побеждавал някой от топ бойците. Предстои да видим дали наистина ще смени категорията.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес