Зареждане

Пауло Коста: Мога да бия Хамзат Чимаев само с 1 ръка

Пауло Коста: Мога да бия Хамзат Чимаев само с 1 ръка
Публикувано на: Септември 8, 2022 в 09:30 ч
Бразилският боец на UFC в средна категория Пауло Коста коментира спречквнето с Хамзат Чимаев.

Преди няколко дни двамата се засякоха в института на UFC в Лас Вегас и размениха реплики. Чимаев потърси сметка на Коста, който говорил лошо по негов адрес. "Borz" се присмя на Коста, че бил "чукан в задника" от Израел Адесаня след тяхната битка.

Чимаев призова Коста да се сбият на момента в залата, но това не се случи. Пауло твърди, че Чимаев е страхливец и щял да го победи само с 1 ръка.

„Срещнах Чимаев в залата и той беше уплашен. Той стоеше там и замръзна. Чимаев замръзна. Всъщност не бях изненадан. Както казах, той се бие с малки момчета, а не с големи като мен.

Чимаев ме извика да говорим и аз отидох там. Застанах лице в лице с него. Започна да пита защо говоря по негов адрес. Казах му, че искам да се бия с него, а той замръзна. 

Целият му екип стоеше по средата между мен и него. Този човек е уплашен. Той е адски уплашен. Аз нямам нужда от група хора около мен. 

Аз съм армия от един човек. Вървя сам и мога да го победя само с една ръка.“, каза Коста във видео, публикувано в канала му в YouTube.

Коста има 14 победи и 2 загуби в ММА. През август на UFC 278 бразилецът победи Люк Рокхолд с единодушно съдийско решение.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес