Зареждане

Пауло Коста: Израел Адесаня кърмеше бебе в Абу Даби

Пауло Коста: Израел Адесаня кърмеше бебе в Абу Даби
Публикувано на: Ноември 29, 2022 в 00:00 ч
Бразилският състезател по смесени бойни изкуства Пауло Коста, който се бие за UFC, се подигра на новозеландеца Израел Адесаня.

Двамата бойци се биха за титлата в средна категория. Битката им оглави UFC 253, което се проведе през септември 2020 година в Абу Даби. Срещата им беше чакана с голям интерес, но феновете останаха разочаровани от бразилеца.

Коста не показа нищо в октагона и загуби с нокаут във втория рунд. След битката Пауло се оправда, че пил прекалено много вино преди боя. Явно загубата от Адесаня все още дразни Коста.

В социалните мрежи Пауло реши да се подиграе на Адесаня, който в последните години има проблем с едната си гърда.

„Адесаня е наистина, наистина добър човек. Спомням си как раздавахме автографи и участвахме във фотосесия преди UFC 253 в Абу Даби. Точно когато свършвахме и си тръгвахме, едно дете изведнъж започна да плаче на опашката. Адесаня забеляза това и нежно попита майката дали може да й помогне с проблема.

Той внимателно взе детето и седна на мястото си, държейки го в скута си. Тогава този човек си вдигна ризата и започна да кърми бебето - истински герой. Ако това не говори за достойнствата на нечия личност, тогава дори не знам какво друго да кажа.“, написа Коста в социалните мрежи.

Увисналата гърда на Адесаня е причина за много мемета и подигравки. Има и фенове, които твърдят, че това се дължи на употребата на стероиди. Адесаня не е съгласен и предложи милион на този, който докаже, че това се дължи на забранени вещества.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес