Зареждане

Paulo Costa: Yoel Romero не иска да си рискува здравето, защото вече мисли за оттегляне

Paulo Costa: Yoel Romero не иска да си рискува здравето, защото вече мисли за оттегляне
Публикувано на: Август 29, 2018 в 19:27 ч
Непобеденият бразилски боец Paulo Costa не вярва, че Yoel Romero е контузен и заради това се е оттеглил от битката им на UFC 230. Откакто Romero сподели, че все още лекува травмите си от битката с Whittaker, Costa не спира да го обвинява, че не е контузен, а се страхува.

Този път Paulo твърди, че Romero се страхува за здравето си, което го кара да бави битката:

Не вярвам, че той наистина е наранен или контузен, а просто бави време за да тренира повече. Когато от UFC  му пратиха договор той го е подписал и е бил наясно, че битката е през ноември. Той говори, че неговия лекар му е казал, че не може да се бие толкова скоро, но колко точно време му трябва ?

Той е наясно, че тази битка ще е много трудна за него и това е нещо, което всеки от тази категория го знае. Това ще е здрава битка с много брутални удари и ритници. Той не иска да си рискува здравето, защото вече е на 41 и мисли за оттегляне. 

Ако той наистина е с контузия на лицето е ясно, че се страхува, защото аз ще го удрям. За съжаление това ще е една лоша битка за него. Готов съм да се бия с всеки, но най-много искам Weidman, защото той победи Vitor Belfort, Anderson Silva и Lyoto Machida и нарани бразилската чест.


Paulo Henrique Costa (12-0) e с рекорд 4-0 в UFC, и е нокаутирал бойци като Garreth McLellan, Oluwale Bamgbose, Johny Hendricks и Uriah Hall. В кариерата си бразилеца никога не е стигал по-далеч от втория рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес