Зареждане

Paulo Costa: Israel Adesanya е един кльощав клоун и ще го убия

Paulo Costa: Israel Adesanya е един кльощав клоун и ще го убия
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 08:54 ч
Качил: DoloR
Paulo Costa вярва, че е следващ за титлата и ще чака битка с победителя от битката между Robert Whittaker и Israel Adesanya, които ще се бият в началото на следващия месец в Австралия, за да излъчат безспорен шампион. Costa идва след голямата победа с решение над Yoel Romero, с която запази непобедената си статистика.

Опасния бразилец се слави със своите тежки нокаути и няма търпение да види кой ще бъде неговия следващ опонент, с който ще се бият за титлата. Paulo ще бъде в залата на UFC 243, за да гледа битката за титлата в средна категория и твърди, че Dana White му обещал шанс. Costa има лична вражда с Israel Adesanya, който го обиди преди време и сега той иска да спука от бой този "кльощав клоун":


Да, ще отида в Австралия. Dana White ме праща там и ми каза, че ще се бия с победителя от битката между Whittaker и Adesanya. Мога да ги бия и двамата. За мен Adesanya е един фалшив шампион. Той не се е бил с никой и е просто един кльощав клоун. Имам личен проблем с него. 

Ако той победи Whittaker, в което се съмнявам, то аз ще го убия в битката ни. Няма шансове срещу мен. Whittaker е добър и корав опонент, но не е по-корав от Romero. Има по-малко мощ от Yoel и мога да победя и двамата. Много искам Adesanya да победи. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес