Зареждане

Paulo Costa иска да е шампион в 3 категории и след това да се пробва в бокса

Paulo Costa иска да е шампион в 3 категории и след това да се пробва в бокса
Публикувано на: Септември 24, 2018 в 21:59 ч
Непобедения боец на UFC, Paulo Costa е един от най-опасните претенденти в средна категория. Той е с рекорд 12-0 в ММА, като няма битка, която да продължи повече от 3 рунда. Costa в момента чака двубой с контузения Yoel Romero и вече е начертал плана си за бъдещето:

Плана за моята кариера е прост - ставам шампион в 3 различни категории и се оттеглям от ММА. Мога да се бия в полусредна категория, средна и полутежка категория. Искам след това да се пробвам в бокса преди да стана на 35 години. Това е моя план и мисля, че човек с план Б накрая не успява да изпълни нито план А, нито план Б. Няма как да имаш план Б в живота.

Ако имаш втори план, то тогава ще се огънеш при първото изпитание в живота. Точно заради това си казах, че в живота няма да имам втори план. Имам само план А, без план Б. Никога не съм имал пари да хвана автобуса, нито да купя добавки. Прекарах дълги месеци далеч от семейството. Изкарах всички празници без тях и дори нямах намерения да ги видя. Останах силен през всичко това и се случи точно защото нямам план Б.

Към момента Costa не планира да приема друга битка и е твърдо решен, че ще чака Romero за битка в края на годината или в началото на следващата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес