Зареждане

Paul Heyman иска да представлява Conor McGregor в WWЕ, но срещу 50% от парите му

Paul Heyman иска да представлява Conor McGregor в WWЕ, но срещу 50% от парите му
Публикувано на: Ноември 22, 2018 в 14:08 ч
Conor McGregor без съмнение е един от най-известните бойци в момента. Той успя да привлече вниманието на доста хора, благодарение на своята находчивост и уникални траш толк умения. Той е боец, който говори, но също така успява да подкрепи приказките с дела. McGregor също така е добър в това да се рекламира самостоятелно и това го направи звездата, която е в момента.

Наскоро той загуби от Khabib Nurmagomedov и двамата участваха в масово меле след края на битката им и са наказани за неопределено време. Следващия месец застават пред Атлетическата комисия и съдбата им ще бъде решена. От доста време Conor McGregor е спряган за изяви в WWE и един от известните промоутъри в WWE, Paul Heyman предложи да го представлява, но срещу  50% от неговите приходи:


Готов съм да представлявам Conor McGregor, но това ще се случи само, ако ми даде 50% от парите си. Факт е че мога да говоря много по-добре от него  и заслужавам повече пари, но ще бъда разумен и ще се съглася на 50%. 


Преди време Conor McGregor сподели,  че има интерес да се състезава в WWE и може би това някога ще се случи. Наскоро бившата шампионка Ronda Rousey премина в WWE и споделя, че е доста доволна от това. Ще се съгласи ли Conor, който е маняк на тема пари, да даде 50 % нa Paul?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес