Зареждане

Първото изявление на Джоунс след ареста: Извинявам се

Първото изявление на Джоунс след ареста: Извинявам се
Публикувано на: Април 1, 2020 в 08:49 ч
Малко по-рано днес Джон Джоунс сключи сделка с прокоратурата и избегна арест, но вероятно ще получи една година пробация, обществено полезен труд и 4 дни домашен арест, след като се призна за виновен по обвинението за шофиране в нетрезво състояние.

Изглежда, че обвиненията за безотговорно използване на оръжие са отпаднали.

"Bones" бе арестуван миналата седмица след като полицаи са реагирали на сигнал за стрелба от превозно средство. След като са пристигнали, полицаите са намерили пистолет в колата на Джоунс, както и отворена бутилка с алкохол. Джоунс бе арестуван и освободен на следващата сутрин.

Вижте също: Джон Джоунс твърди пред полицаите, че полудял

Сега шампионът в полутежката категория на UFC даде първото си официално изявление след случката.

"Докато всички се справяме със стреса от случващото се в цял свят, искам да ви споделя колко разочарован от себе си съм, че отново станах основа за негативни заглавия в медиите, особено в тези трудни времена.

Разочарован съм, че подведох хората, за които ме е грижа най-много - семейството ми, приятелите ми и моите фенове. Поемам пълна отговорност за своите действия и знам, че имам много да работя върху себе си, което включва и порока, който имам с алкохола."

Джоунс и преди е споделял, че залита към чашката, но и към кокаина и марихуаната. Сега обаче той обещава да се постарае повече да избяга от това.

"Отдал съм много време и енергия, за да подобря обществото, в което живея и няма да позволя на тази лична наприятна слчка да повлияе негативно на моя принос, когато обществото има най-голяма нужда от него. Оценявам подкрепата на всички в Албакърки и феновете ми по света."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес