Зареждане

Пачи Микс с много трудна победа над Магомед Магомедов

Пачи Микс с много трудна победа над Магомед Магомедов
Публикувано на: Май 18, 2024 в 00:10 ч
Пачи Микс успя да защити титлата си в категория петел на Bellator.

Микс се изправи срещу Магомед Магомедов в главната битка на събитието Bellator Champions Series 2, което се проведе в Париж, Франция. Битката беше реванш между двамата. През декeмври 2022 година Микс успя да събмитнe Магомедов във втория рунд на битката им, която се проведе в САЩ.

Този път Пачи се затрудни сериозно и до последно не се знаеше дали ще запази титлата си. Магомедов и Микс изкараха в клетката всички планирани 5 рунда по 5 минути, след което се стигна до решение. Съдиите отсъдиха разделно в полза на Микс - (46–49, 48–47, 48–47).

Феновете не бяха доволни и освиркваха Микс, който остана шампион. С победата той записа първа защита на титлата и 7-ма поредна победа в Bellator. Магомедов от своя страна губи за 3-ти път в Bellator и печели 4 от 7-те си битки при тях.

Битката между двамата се проведе предимно в стойка. Може да се каже, че Магомедов вкара по-тежките удари, но Микс успяваше да го пресира и да го контролира по време на клинчовете. Пачи беше по-активният боец и беше близо до победата със събмишън.

Той заключи Магомедов с гилотина, но Магомед някак си успя да оцелее. В крайна сметка Микс точкуваше и пресираше, докато Магомедов беше пасивен на моменти, което не е добре в шампионска среща.

Имаше момент в битката, в който Магомедов нарани Микс, но вместо да тръгне за нокаута, той влезе в клинч. Малко повече активност и преса му трябваха на дагестанеца, за да спечели. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес