Зареждане

Owen Roddy: McGregor може да открие слабите места на Nurmagomedov и GSP

Owen Roddy: McGregor може да открие слабите места на Nurmagomedov и GSP
Публикувано на: Юли 1, 2018 в 10:23 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Conor McGregor не се е бил от 2 години, но все още си остава боецът за който се говори най-много. Ирландеца планира да се бие тази година, но първо трябва да се яви пред съда на 26 юли. Ако всичко се нареди от UFC планират битка между него и Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория.

Owen Roddy, който е един от треньорите на McGregor смята, че битка между него и Nurmagomedov е неизбежна и също така, че McGregor може да открие слабите места на Khabib Nurmagomedov и Georges St-Pierre:
 
Когато се биеш с Conor McGregor няма да е лесно, защото той ще те убие. Ако двамата сте на пресконферецния той ще направи всичко възможно, за да ти влезе в главата. Ако подпишете да се биете, тогава той ще се опита да нанесе възможно най-много щети, за най-кратко време. След битката той отдава заслуженото уважение към опонентите си.

GSP е един от най-добрите бойци в историята на спорта и не е лесно да го разгадаеш. Khabib също е труден за разгадаване, но не е невъзможно и двамата могат да бъдат победени. Няма перфектни бойци и мисля, че и двамата имат слаби места. Двамата са добри, но когато се биеш с McGregor му трябва само 1 точен удар и 99% от бойците не могат да го понесат.

Няма значение колко си добър, защото ако той те разклати ще минеш на автопилот, а това срещу такъв като него не е добре, защото той поставя капани и ще те спипа. Conor McGregor може да открие слабите места на Khabib Nurmagomedov и Georges St-Pierre. Ние имаме страхотен екип и ако се бием с борец - тогава Sergey Pikulskiy ще ни помогне, защото той е много добър. Dillon Danis също е в играта и сме се погрижили за всичко.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес