Зареждане

Owen Roddy: Conor прави щуротии, но затова го обичаме

Owen Roddy: Conor прави щуротии, но затова го обичаме
Публикувано на: Май 1, 2018 в 12:38 ч

Треньорът на Conor McGregor, Owen Roddy наскоро разказа, че всичко води до среща между бившия шампион и настоящия притежател на титлата, Khabib Nurmagomedov. Има вероятност, разбира се, McGregor също да бъде изхвърлен от организацията, както би се случило с всеки друг на негово място, но все пак бизнесът си е бизнес.

"Много се изговори за срещата с Khabib и изглежда нещата натам отиват. Трябва човек да е заслужил да се изправи срещу McGregor. Khabib в това отношение е добре. Виждаме пропуски в играта му, но се старае. Самият той предизвиква Conor и напрежението расте - сигурен съм, че срещата ще се състои."

Атаката над автобуса очевидно беше следствие от приказките, които си размениха Khabib и приятелят на Conor, Artem Lobov. Roddy обаче вярва, че нещата започват по-далеч в миналото.

"Conor е някаква лудница. Обърна се към мен след срещата с Mayweather и ми каза, че вече се мислело за среща с Khabib, която можело да бъде в Русия. Каза ми, че сме щели да го направим като Rocky - да отидем в Сибир и да тренираме в снега. Смях се със сълзи. Но той беше сериозен. Прави щуротии. Затова го обичаме. Не са мнгоо хората като него. Ще бъде интересна среща. Не знам какво предстои, но нямам търпение да разбера."

"В крайна сметка, Khabib напоследък не успява да приключи срещите си. Твърди, че го прави нарочно, но не му вярвам. Ако влизаш в битка да приключиш някого, трябва да го направиш. Твърди, че обича да играе всичките рундове. Съмнявам се."

"Виждал съм как McGregor нанася удар едва в първите 30 секунди от срещата. Срещу всеки го прави - ММА бойци, боксьори. Умее много добре да играе с дистанцията. А и не всеки му устоява на ударите. Не съм сигурен дали и Khabib ще успее."

И въпреки че McGregor трябва да бъде изгонен от организацията за скандалното си поведение, той навярно все пак ще получи най-голямата среща в историята на спорта, защото в ММА парите са винаги от значение. Nurmagomedov твърди, че иска да защитава през ноември. Ако McGregor не е готов до тогава, други варианти има - Tony Ferguson, Kevin Lee, Eddie Alvarez и дори Dustin Poirier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес