Зареждане

Overeem: Ще се бия за титлата, след като победя Ngannou

Overeem: Ще се бия за титлата, след като победя Ngannou
Публикувано на: Октомври 3, 2017 в 09:30 ч
 
Нещата не се развиха по план за Alistair Overeem по време на първия му опит да спечели титлата на UFC в тежка категория, след като той загуби срещата с шампиона Stipe Miocic в UFC 203 след нокаут в първия рунд.
 
Две впечатляващи победи по-късно над Mark Hunt и Fabricio Werdum, и Overeem чука на вратата за още един шанс да се бия за титлата тежка категория, както самият той разкри в последното издание на The MMA Hour. Ако той победи Francis Ngannou в UFC 218 на 2-ри декември в Детройт, Мичиган, му е било казано, че ще получи следващия изстрел за колана при най-тежките.
 
"Аз съм поставен под №1 при претендентите и имам право да се бия за титлата сега, но също така заявих, че ако трябва да премина през някой друг преди това, ще го направя.", заяви Overeem.
 
 
"Аз съм боец и искам да бъда активен. Има някои бойци, които не се бият година или година и половина и аз просто трябва да вляза там и да покажа какво мога. Трябва също така да разберем, че вече съм на 37 години и това е последната част от кариерата ми, останаха няколко годинки. Така че искам да остана активен след 20 години прекарани в битки, не искате да имате почивки.", добави Overeem.
 
Overeem също така не смята, че евентуална загуба от Ngannou ще сложи край на кариерата му, но признава, че след повече от две десетилетия на борба прозорецът за негов успех в UFC става все по-малък и по-малък.
 
 
От другата стана на бариерата пък шампион в тежка категория Stipe Miocic не се стреми особено много да се върне в действие, поне докато не изясни подробностите за своя нов договор, което дава на Overeem и Ngannou време да си починат, след като двамата излъчат победител в "Motor City". 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес