Най-големият сайт за бойни спортове

       

Overeem с дълго и образователно съобщение към хейтърите в интернет

Overeem с дълго и образователно съобщение към хейтърите в интернет
Публикувано на: Февруари 11, 2018 в 09:02 ч

Интернет може да бъде доста безпощадно място, ако си публична фигура. А може да бъде и наистина безскрупулно, ако си UFC боец, когото са нокаутирали брутално пред целия свят.

Интернетът не познава филтри и не взима заложници.

След като бе нокаутиран доста зрелищно от Francis Ngannou, Overeem отнесе много подигравки и осмиващи колажи. Сега той се завръща със съобщение към всички интернет тролове.
 
"Победите и неуспехите ни са публични. Един лош ден на работа се вижда от хиляди хора в залата и милиони пред екраните по цял свят. Понякога се радваме, а понякога се давим. Но винаги се завръщаме.

Правим го, защото сме го правили много пъти. Излизаме, а вие ни гледате. Нека обаче да разгледаме малко вас и вашата роля. Ако се поява на вратата на дома ви и почукам, дали ще повторите в лицето ми малките си злобни коментари, които пускате в интернет? Ако отговорът е 'да', то тогава ви се възхищавам затова, че имате голям кураж.

Но отговорът е 'не', то трябва да поработите върху увереността си, да станете добри в нещо и да си взимате бележки, гледайки от хората, които правят нещо в действителност. Когато сте постигнали нещо сериозно в живота, троленето в Интернет ще ви се струва абсурдно.

Ще знаете какво се иска, за да се стигне до върха и ще уважавате себе си и другите.

Надявам се това да е била полезна и образователна информация за някои от вас. Но все още имам нужда от нови хейтъри, защото старите ми станаха фенове. Поздравявам своите лояни и страхотни поддръжници както винаги! Моля, споделете това към всички тролове и 'воини', така че да прочетат нещо полезно. Заедно трябва да им помогнем."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Overeem рабра, че от UFC са предпочели CM Punk за PPV картата

Overeem рабра, че от UFC са предпочели CM Punk за PPV картата
Бившият К-1 Grand Prix шампион Alistair Overeem ще влезе отново в Октагона за UFC 225.
Новини » май 23, 2018 (9)
цялата новина

Alistair Overeem разкри кой удря най-силно

Alistair Overeem разкри кой удря най-силно
Alistair Overeem е врял и кипял в бойните спортове и понасянето на удари не е чуждо за него. В своята кариера той има 60 битки в ММА и е бил нокаутиран цели 11 пъти.
Новини » май 22, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook