Най-големият сайт за бойни спортове

       

Overeem с дълго и образователно съобщение към хейтърите в интернет

Overeem с дълго и образователно съобщение към хейтърите в интернет
Публикувано на: Февруари 11, 2018 в 09:02 ч

Интернет може да бъде доста безпощадно място, ако си публична фигура. А може да бъде и наистина безскрупулно, ако си UFC боец, когото са нокаутирали брутално пред целия свят.

Интернетът не познава филтри и не взима заложници.

След като бе нокаутиран доста зрелищно от Francis Ngannou, Overeem отнесе много подигравки и осмиващи колажи. Сега той се завръща със съобщение към всички интернет тролове.
 
"Победите и неуспехите ни са публични. Един лош ден на работа се вижда от хиляди хора в залата и милиони пред екраните по цял свят. Понякога се радваме, а понякога се давим. Но винаги се завръщаме.

Правим го, защото сме го правили много пъти. Излизаме, а вие ни гледате. Нека обаче да разгледаме малко вас и вашата роля. Ако се поява на вратата на дома ви и почукам, дали ще повторите в лицето ми малките си злобни коментари, които пускате в интернет? Ако отговорът е 'да', то тогава ви се възхищавам затова, че имате голям кураж.

Но отговорът е 'не', то трябва да поработите върху увереността си, да станете добри в нещо и да си взимате бележки, гледайки от хората, които правят нещо в действителност. Когато сте постигнали нещо сериозно в живота, троленето в Интернет ще ви се струва абсурдно.

Ще знаете какво се иска, за да се стигне до върха и ще уважавате себе си и другите.

Надявам се това да е била полезна и образователна информация за някои от вас. Но все още имам нужда от нови хейтъри, защото старите ми станаха фенове. Поздравявам своите лояни и страхотни поддръжници както винаги! Моля, споделете това към всички тролове и 'воини', така че да прочетат нещо полезно. Заедно трябва да им помогнем."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Overeem е далеч от отказване: Вече тренирам

Overeem е далеч от отказване: Вече тренирам
Въпреки бруталната загуба в началото на месеца Overeem остава топ боец в тежката категория и е далеч от всякакви планове за оттегляне.
Новини » декември 23, 2017 (5)
цялата новина

Вижте реакциите на отбора на Overeem след бруталния удар на Ngannou

Вижте реакциите на отбора на Overeem след бруталния удар на Ngannou
От UFC споделиха видео с кадри показващи случващото се извън Октагона по време на срещите, в които Max Holloway и Francis Ngannou унищожиха своите опоненти.
Новини » декември 8, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook