Зареждане

Овърийм: Вероятно вече съм имал коронавирус

Овърийм: Вероятно вече съм имал коронавирус
Публикувано на: Април 14, 2020 в 09:24 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в тежка категория Aлистър Овърийм не се притеснява от коронавируса. Голямата легенда в бойните спортове смята, че вече може да го е преминал. Той споделя, че преди време е бил в Тайланд, където имало много китайци със симптоми на коронавирус. "The Reem" съветва хората да се грижат за своята имунна система и да внимават с това, което слагат в стомасите си.

Вижте още - Алистър Овърийм показа празни летища в Амстердам и Денвър​​​

Овърийм трябваше да се бие срещу Уолт Харис, но UFC отложиха всички свои събития за неопределено време и не е ясно кога ще се състои битката. Ето какво е мнението на Овърийм за вируса и това, което очаква да се случи в следващите месеци:


Няма много полети и не много хора пътуват в момента. Самолетът беше на 10 или 15 процента пълен, но все още има някои полети. Това е моментът да се храните здравословно и да сте здрави, нали? Много е добро за имунната ви система. Като спортист винаги съм бил много обсебен от здравето и имунната система. 

Ето защо аз не се страхувам от вируса. Вероятно вече съм го имал. Бях в Тайланд по време на китайската Нова година. Беше пълно с китайци и някои хора, които бяха близо до мен, имаха симптоми. За имунната си система трябва да спазвате диета, да ядете, за да подсилите имунната си система. Прочетете няколко книги. Има какво да научим какво да ядем и какво да не ядем. Има много храни, които хората ядат, без да осъзнават, че не са здравословни, а също и комбинации от храна. 

Хора, трябва да си напишете домашното. Имам много приятели, които споделят, че навсякъде има карантина. Мисля, че може би всичко ще се оправи след четири седмици. Може би, най-много шест. След това ще започне да се нормализира отново. Това ще става бавно. Трябва да стартират нещата. Мисля, че когато стартират, то UFC ще бъдат първите, които ще проведат събитие. Очаквам да се бия там.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес