Зареждане

Отношението на UFC към Covington показва, че временните титли нямат стойност

Отношението на UFC към Covington показва, че временните титли нямат стойност
Публикувано на: Юли 25, 2018 в 09:17 ч
Не че ни е мъчно за може би един от най-мразените бойци в UFC, но изглежда от организацията за пореден път пренебрегват притежателя на временната титла, показвайки как тази титла няма никаква стойност.

Реално, стойността на пояса се гради единствено на вярата на MMA феновете в него. Притежанието му не дава никакви права и не ангажира никого с нищо. Тези пояси нямат реална стойност освен тази, придадена им от най-голямата бойна организация. Вярата в марката често може да бъде оронена, а и се случва - особено когато от UFC правят все повече дивизии през годините. Напоследък особено пък започнаха да раздават временни титли като бонбони на малки деца. Когато започнаха и да ги отнемат от нищото, тогава пролича всъщност как нямат абсолютно никаква стойност - UFC титлите малко или много страдат от инфлация.



Бойците обаче се адаптират. Brian Ortega наскоро отказа среща в последния момент, която беше за временна титла, а ситуацията с Covington изглежда оправдава решението му. Феновете също започнаха да свикват и да си задават въпроса каква стойост би имала титлата, ако никой не вярва в нея? Цялата идея не изглежда като да е част от някакъв дългосрочен план за развитие на спорта, но тепърва предстои да разберем какъв реално ще бъде ефектът от тези решения нови решения.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес