Зареждане

Отборът на Anderson Silva иска реванш с Daniel Cormier

Отборът на Anderson Silva иска реванш с Daniel Cormier
Публикувано на: Август 20, 2018 в 09:20 ч
Бившият шампион в средна категория Anderson Silva ще може отново да се състезава след 10-ти ноември - това стана ясно след като от USADA установиха, че неуспешният допинг тест е следствие от замърсена добавка. Имайки това предвид, тренировъчният партньор на Silva, Rafael Cavalcante сподели мнението си относно следващия опонент на 'The Spider'.

На UFC 200 Daniel Cormier трябваше да се изправи срещу Jon Jones в дългоочакван реванш. Срещата им обаче така и не се състоя заради неуспешен допинг тест.

В последствие, Anderson Silva прие да се бие в полутежка категория само с два дни предизвестие, като претърпя загуба със съдийско решение.

Cavalcante споделя, че би искал да види 'The Spider' в реванш срещу DC:

"Мисля, че идеалният противник би бил Cormier. Той прие тази среща без абсолютно никаква подготовка. Ако бяха пет рунда, нещата щяха да завършат зле за Cormier. Той е жилав и упорит, разбира се, но играта на Anderson е доста сложна и той нямаше да издържи. Когато отнесе ритника, той вече беше изморен от цялото държане. Вярвам, че някой на неговото ниво би бил достоен опонент."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес