Зареждане

Oscar De La Hoya към Dana White: Не трябва да казваш на боец, че трябва да се оттегли, защото не е твоя работа

Oscar De La Hoya към Dana White: Не трябва да казваш на боец, че трябва да се оттегли, защото не е твоя работа
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 09:23 ч
Oscar De La Hoyaи Dana Whiteне се харесват особено и отношенията им се влошиха допълнително, когато стана ясно, че Oscar ще промотира ММА събития, като първото е битката между Chuck Liddell и Tito Ortiz, която ще се случи този уикенд в Калифорния. Президентът на UFC, Dana White e дългогодишен прятел с Liddell и не беше доволен от тази новина, защото именно той беше в основата на оттеглянето от ММА, което Chuck направи през 2010 година. Чувствата на Dana обаче не засягат Oscar, който го посъветва да си затваря устата:


От гледна точка на боец, не бих искал някой да ми казва, че трябва да се оттегля от спорта и такива неща. Никога не трябва да казваш това на един боец, защото не е твоя работа, това си е негова работа. Представете си, ако бях казал на George Foreman да се оттегли. Представете си, някой да каже на Mayweather, че трябва да се оттегли, защото вече е на 40 години. Не трябва да казваш това на боец, защото тези неща са в сърцето и в кръвта им. 

Chuck Liddell си заслужи този шанс и към момента е във феноменална форма и тренира като за последно. Той искаше да се бие за трети път с Tito и мисля, че това ще бъде една от най-големите трилогии в историята на ММА. Оставете ги да се насладят на момента и да се забавляват.



Интересното при Dana e факта, че преди известно време каза, че няма да моли Cormeir да остава в ММА, а преди няколко дни си промени мнението и заяви, че се надява DC да остане още малко в спорта. Такива неща обаче са чести явления при White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес