Зареждане

Опитаха да подпалят кръчмата на Макгрегър с коктейли Молотов

Опитаха да подпалят кръчмата на Макгрегър с коктейли Молотов
Публикувано на: Януари 14, 2022 в 05:00 ч
Кръчмата на Конър Макгрегър в Ирландия е била набелязана за атака с „бензинови бомби“. За щастие няма пострадали или щети при инцидента. 

"The Black Forge Inn" - луксозно нощно заведение, което Макгрегър рекламира в каналите си в социалните медии, откакто купи кръчмата през 2019 г. за приблизително 2,2 милиона долара - потвърди инцидента в изявление до медиите. 

„Снощи изглежда, че престъпниците са направили непредизвикани усилия да нанесат щети на Black Forge Inn“, споделят от ръководството на Black Forge Inn в изявлението. 

„Няма нанесени щети на клиенти, служители или на Black Forge, а г-н Макгрегър не е бил в помещенията по време на инцидента. Властите са започнали разследване. Ние сме отворили и работим, както винаги.” 

Според отделен доклад на Mirror, двама мъже са били забелязани на скутери, насочени към кръчмата точно преди инцидента да се случи. Властите сега търсят свидетели или кадри от камерите, които биха помогнали на разследването. 

В доклада се посочва, че две бензинови бомби, по-известни като коктейли Молотов са хвърлени в заведението, а още две са намерени на мястото. Все още няма арестувани, тъй като ирландските власти продължават да разследват инцидента. 

В момента Макгрегър почива и се възстановява у дома в Ирландия, след като си счупи крака в последното си участие в UFC през юли миналата година в битка срещу Дъстин Порие. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес