Зареждане

О'Мали: Следващата ми битка е за титлата

О'Мали: Следващата ми битка е за титлата
Публикувано на: Ноември 23, 2022 в 00:00 ч
Възходът на Шон О’Мали е доста забележителен за гледане. Въпреки че имаше доста неуспехи, включително загуба от Марлон Вера, многобройни контузии и пропаднала битка срещу Педро Муньоз, той имаше и няколко постигнати върхове.

Ultimate Fighting Championship и по-специално Дейна Уайт видяха, че „Suga“ има потенциал от момента, в който за първи път стъпи в организацията.

Шон О’Мали разкри, че „знае“, че следващата му битка ще бъде за титлата на UFC.

Последното му излизане беше на UFC 280 и битката бе с голям залог за него, тъй като трябваше да покаже, че е замесен от шампионско тесто.

Той се изправи срещу Пьотр Ян, бивш шампион на UFC в категория петел и един от най-опасните страйкъри в категорията.

О’Мали знаеше, че това е огромна стъпка за него и се подготви добре, което доведе до абсолютна война между двама от най-добрите в дивизията.

На Шон бе присъдена донякъде противоречива победа с разделено съдийско решение и в резултат на това сега той се смята от мнозина за претендент номер едно.

В скорошно интервю О'Мали потвърди, че следващата му битка ще бъде за пояса.

„Знам, че следващата ми битка е за титлата“, каза О’Мали. „Аз съм най-големият претендент – очевидно. Не е нужно да си гений, за да разбереш това; всеки, с когото се бия, ще участва в най-големия двубой в категорията.”

О'Мали сподели, че би предпочел да се изправи срещу Хенри Сехудо за пояса, вместо срещу Алджамейн Стърлинг.

„Това е по-добра победа - да имам шанс да победя двукратния шампион, в две категории, олимпийски златен медалист,” каза О’Мали. „Само се замислете - коя победа изглежда по-добре? Победа над Алджамейн или победа над Хенри? За мен победа над Хенри изглежда по-добре.”

Стратегията за Шон О’Мали изглежда проста – да почака да видите дали Алджамейн Стърлинг първо ще защити златото срещу Хенри Сехудо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес