Зареждане

О'Мали предрича крах на новото начинание на Дейна Уайт

О'Мали предрича крах на новото начинание на Дейна Уайт
Публикувано на: Декември 21, 2022 в 00:00 ч
Следващата година Дейна Уайт ще се впусне в света на битките с шамари. Той направи това чрез създаването на турнира Power Slap League, като намерението му е да развие „спорта“ до още по-големи висоти, след като го научи за него за първи път през 2017 г.

От януари Уайт ще излъчва телевизионно риалити шоу от осем епизода в стил подобен на този на The Ultimate Fighter. Правейки това, той ще помогне за по-нататъшното представяне на състезателите, докато се изграждат като състезатели по биене на шамари.

Вижте също: 'Фрийк шоу и пране на пари' ? Дейна създаде лига за биене на шамари

Много фенове и експерти си казаха мнението за това как смятат, че ще се развият нещата и сред тях са някои ММА бойци.

Конър Макгрегър и Нейт Диас наскоро зачекнаха темата и бяха готови да се включат.

Шон О'Мали обаче даде своята прогноза как ще се развие този бизнес.

„Пич, буквално, това е рецепта за бедствие. Ще накарам 16 момчета, които си бият шамари, които искат да станат известни, искат да станат популярни, да ги остава сами в къща. Дайте им безплатен алкохол, безплатна храна и няма да можете да правите нищо шест седмици. Това е смахнато.

Изглежда като Ultimate Fighter, но още по-шантаво, защото не е нужно да поддържате тегло, не е нужно да сте във форма. Можеш да си правиш каквото поискаш и отново да се състезаваш.“

Шоуто ще се излъчва по TBS и ще бъде продуцирано от Pilgrim Films & Craig Piligian, същият екип зад TUF, като всеки епизод е един час.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес