Зареждане

Оливейра: Вкарвам щети и събмитвам Порие през декември

Оливейра: Вкарвам щети и събмитвам Порие през декември
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 15:00 ч
Чарлз Оливейра вярва в победата си над Дъстин Порие. От UFC искат да има битка за титлата в лека категория между двамата през декември. Наскоро Порие успя да победи Конър Макгрегър в трилогията им и сега е време за златото.

Оливейра от своя страна спечели титлата след нокаут над Майкъл Чандлър през май тази година и заслужи бонус. Шампиона от Бразилия навлезе в серия от 9 поредни победи и има 7 бонуса в тях. Той е рекордьор по победи със събмишън и с приключване в UFC.

Определено Оливейра е опасен боец, но същото може да се каже и за Порие. Чарлз печели 10 от последните си 11 битки в UFC и във всяка от тези победи печели с приключване. "Do Bronx" е готов за бой и предсказа победа със събмишън:
 
Вярвам, че Дъстин се би с Макгрегър, защото знаеше, че ще направи много пари. Той не искаше да се бие за титлата, но знаеше, че при победа ще получи шанс. Не знам какви са му плановете. Мисля, че битка с Нейт Диас ще му донесе още пари, но не виждам логика в такъв бой. 

Вярвам, че битката, която трябва да се направи е между нас за титлата. Аз съм шампион и не се тревожа за това. Те трябва да ме гонят, а не аз тях. Вярвам, че в битка срещу Порие ще го събмитна. Ще му вкарам щети с моите удари, след което ще го събмитна. Ще бъде война. Порие има тежки ръце и добро джиу-джитсу. 

Ще е страхотна битка и вярвам в победата си. Имам много сила в ръцете и джиу-джитсу. Ще е страхотно шоу за феновете и аз съм готов за бой в стойка и на земята. Психически и физически съм готов. Щастлив съм и през декември ще браним това, което е наше. 

Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес