Зареждане

Оливейра се присмя на прогнозата на Дариуш за UFC 289: Аз ще съм победител!

Оливейра се присмя на прогнозата на Дариуш за UFC 289: Аз ще съм победител!
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 00:00 ч
Бившият безспорен шампион в лека категория Чарлз Оливейра отхвърли прогнозите за доминиращо представяне на Бенил Дариуш по пътя към победата в UFC 289 този уикенд, като отрече, че иранецът ще победи убедително в главното събитие.

Оливейра, настоящ претендент № 1 в лека категория, е извън играта от октомври миналата година, като за последно бе начело на UFC 280 в Абу Даби, ОАЕ - серията от 12-те му победи беше спряна срещу Ислам Махачев в битката за вакантната титла в лека категория.

На същата карта основният боец на Kings MMA, Дариуш, успя да постигне седмата си поредна победа, постигайки успех с единодушно решение срещу бившия шампион на KSW в две категории, Матеуш Гамрот, в Близкия изток, спечелвайки двубой за титлата срещу бившия носител на златото, Оливейра.


И като се спира на двубоя с Оливейра този уикенд, Дариуш прогнозира категоричен успех срещу бразилеца - при това по доста доминиращ начин, като се позовава на липсата на "глад" у първия.

"Мисля, че той Оливейра не започна лагера си, когато трябваше", каза Бенил Дариуш. "А след това се опита да навакса и вероятно е претренирал, и така се контузи.

Просто смятам, че комфортът е враг за спортисти като нас, и мисля, че Оливейра се е почувствал много удобно. Очевидно е, че сега той е богат човек и живее добре. Мисля, че това са неща, които могат да ти причинят някои проблеми - да те накарат да нямаш желание, по принцип. Мисля, че това е нещо, което може да се случи в живота му."

Чарлз Оливейра се присмя на прогнозата на Бенил Дариуш за техния двубой в UFC 289

Като се изсмя на прогнозата на Дариуш за убедителна победа този уикенд, Оливейра настоя, че той ще бъде този, който ще напусне Ванкувър с победа в ръце.

"Бенийл Дариуш е страхотен боец", заяви Чарлз Оливейра по време на скорошно интервю за Sports Illustrated. "Той е един от най-добрите в света. Ако си мисли, че ще доминира над мен, греши. Аз ще бъда този, който ще си тръгне с вдигната ръка." 

Без победа от май миналата година Оливейра успя да победи бившия временен носител на златото Джъстин Гейджи със събмишън в началния рунд в главното събитие на UFC 274 във Финикс, Аризона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес