Най-големият сайт за бойни спортове

       

Официално: Floyd се отметна и няма да се бие с Tenshin Nasukawa

Официално: Floyd се отметна и няма да се бие с Tenshin Nasukawa
Публикувано на: Ноември 8, 2018 в 07:20 ч
Непобедената легенда на ринга Floyd Mayweather взриви бойните спортове и обяви, че ще се бие срещу Tenshin Nasukawa на RIZIN 14. Tова се случи преди няколко дни на пресконференция, която беше посветена на битката между двамата. Всички бяха изненадани от тази новина и Floyd засипа със суперлативи Япония и своя опонент, но веднага след като се прибра в САЩ всичко се промени:


Сега, след като се завърнах в САЩ след дълго и разочароващо пътуване до Токио имам време да се обърна към моите фенове и медиите, що се отнася до предстоящата битка на 31 декември, която беше обявена официално. Първоначално искам да изясня, че аз Floyd, никога не съм се съгласявал официално за битка с Tenshin Nasukawa. С цялото ми уважение, но аз никога не бях чувал за него преди пътуването до Япония. 

Бях помолен да участвам в 9-минутен демонстративен двубой от 3 по рунда срещу противник, избран от „Rizen Fighting Federation“. Първоначално Брент Джонсън ‘One Entertainment’ ме осведоми, че това ще бъде демонстративен двубой пред малка група богати зрители срещу много солдино възнаграждение. Това събитие трбяваше да бъде представно като „Специална битка“ само с развлекателна цел, без каквото и да е намерение да бъде представено в официална карта, или да бъде излъчено от който и да е телевизионен канал в света. 

След като пристигнах на пресконференцията, моят екип и аз бяхме напълно изненадани от новото направление на това събитие и трябваше незабавно да го прекратим. Искам искрено да се извиня на феновете си за подвеждащата информация, обявена по време на тази пресконференция, и мога да ви уверя, че и аз бях държан в пълно неведение от споразуменията, направени без моето съгласие и одобрение.

Заради няколкото фенове сред присъстващите, които пристигнаха за тази пресконференция от цял свят, не се осмелих да вдигна скандал, да отрека всичко, което беше казано и много съжалявам за това. Аз съм пенсиониран боксьор, който изкарва много пари от изявите си, беседите и редките демонстративни биткиЯвно след като Floyd е разгледал внимателно визитката на Nasukawa е решил, че риска не си струва. Вие как мислите ?
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Tenshin Nasukawa срещу Fritz Biagtan на RIZIN 15

Tenshin Nasukawa срещу Fritz Biagtan на RIZIN 15
Tenshin Nasukawa срещу Fritz Biagtan
Новини » април 10, 2019 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook