Зареждане

Официално: Cris Cyborg подписа с Bellator

Официално: Cris Cyborg подписа с Bellator
Публикувано на: Септември 4, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Преди минути стана ясно, че бившата шампионка в категория перо на UFC Cris Cyborg е подписала договор с конкурентите от Bellator и ще се бие под техния банер. Бразилката е с рекорд 21-2-1 в ММА и записа рекорд 6-1 в UFC. Тя защити титлата си 2 пъти, а след това я загуби с нокаут от Amanda Nunes, като тази загуба беше първа за нея от 13 години и прекъсна серия от 20 поредни победи.

Cyborg не се разбираше добре с Dana White и двамата не успяха да постигнат сделка за нов договор. В своята последна битка при UFC Cyborg победи с решение Felicia Spencer в края на юли тази година. Президента на Bellator сподели новината в социалните мрежи, а малко по-късно бразилката я потвърди. Тя е подписала дългогодишен договор с тях и очаква много битки в годината.

В момента шампионка в Bellator е 36-годишната Julia Budd, която е в серия от 11 поредни победи и има 3 защити на титлата. Това най-вероятно ще бъде първата битка на Cris при Bellator и ето какво сподели тя за своята нова организация:


Развълнувана съм да споделя, че ще си партнирам със Scott Coker и ще се бия в Bellator. Знаете, че там има много състезателки в категория перо, което означава, че ще имам много битки в годината. 

Щастлива съм заради това. Моята цел ще бъда да стана единствената жена, която държи 4 титли в различни големи организации в една категория. Знам, че с ваша подкрепа ще го направя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес