Зареждане

Nurmagomedov направи своя избор за победител в срещата между Ferguson и Lee

Nurmagomedov направи своя избор за победител в срещата между Ferguson и Lee
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 10:00 ч
 
На 7-ми октомври, в основното събитие на UFC 216, Tony Ferguson и Kevin Lee ще се изправят един срещу друг в битка за временната титла в лека категория. Оповестяването на тази битка, разбира се, дойде малко като изненада, тъй като се очакваше в битката за временна титла участие да вземе непобедената дегестанска звезда Khabib Nurmagomedov.
 
Очевидно обаче, от UFC не бяха заинтересовани да направят битка между Ferguson и Nurmagomedov - може би заради дългата история на Nurmagomedov с провалянето на битки.
 
Въпреки, че е изключен от тази битка за временната титла, Nurmagomedov изглежда в добро настроение. Говорейки за MMAjunkie, привидно неудържимия руски атлет заяви, че не иска да влиза в лошия тон на разговорите между Ferguson и Lee и пожела късмет и на двете момчета.
 
"Знам, че Ferguson и Lee говорят глупости за всички, но аз не искам да правя това. Знам, че и двамата са страхотни спортисти и добри бойци. Пожелавам им късмет и никой от тях да не бъде наранен, за да го срещна през декември. Успех, момчета."
 
 
След като заяви това, Nurmagomedov беше щастлив да направи прогноза за битката. Очевидно той дава предимство на Ferguson, но смята, че битката ще продължи пет рунда.
 
"Давам 60%-та шанс на Ferguson за победа и 40%-та на Lee. Мисля, че битката между тях ще продължи пет рунда.", заяви Nurmagomedov.
 
С професионален рекорд от 24-0, Nurmagomedov никога не е губил битка в света на смесените бойни изкуства. В последната си битка, която беше в UFC 205 през ноември, той отказа Michael Johnson в третия рунд. Тази победа бе предшествана от такива над Darrell Horcher, Rafael Dos Anjos, Pat Healy, Abel Trujillo, Thiago Tavares, Gleison Tibau и Kamal Shalorus, всички в Октагона на UFC.
 
Смятата ли, че Khabib Nurmagomedov ще се изправи срещу победителя от срещата между Tony Ferguson и Kevin Lee?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес