Зареждане

Nurmagomedov иска да се завърне в UFC 219 срещу McGregor

Nurmagomedov иска да се завърне в UFC 219 срещу McGregor
Публикувано на: Септември 1, 2017 в 16:00 ч
 
Не казвайте на Khabib Nurmagomedov, че най-вероятно Nate Diaz ще получи следващия шанс за битка с Conor McGregor. След като отново отхвърли шанса да се бие с Tony Ferguson за временната титла в лека категория на UFC, той реши да пререди именно победителя от срещата, в която той трябваше да вземе участие. В крайна сметка защо трябва да се биете за временни колани, ако можете да се биете за истинския? Преди време McGregor заяви, че битка с Khabib в Русия е в радара му, а Dana White също спомена подобна среща, сега Nurmagomedov е готов да се включи в разговора.
 
 
"30 декември, UFC 219. Лас Вегас, Невада. Нека го направим, UFC, Dana White. Защо не? Мисля, че декември е идеалната дата за тази битка. Освен това, самият той каза, че иска битка с мен, след тази с Maywaether.", заяви Khabib Nurmagomedov от профила си в Instagram.
 
Ако по някаква причина трилогията с Nate Diaz пропадне или изобщо не се случи, Conor McGregor срещу Khabib Nurmagomedov ще бъде огромна битка. Знаем, че в света на смесените бойни изкуства не чакат никой, така че с битката между Tony Ferguson и Kevin Lee, които ще се срещнат в UFC 216, победителят може да е прекалено изтощен и наранен, за да може да се възстанови за UFC 219 навреме. Това са предпоставките, ако McGregor има желание да се бие с някое от тези момчета. От доста време се твърди, че стилът на Nurmagomedov е кошмар за McGregor, сега най-сетне има вероятност да разберем дали това е така.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес