Зареждане

Нов скандал с Конър - нападнал жена: Сякаш беше обладан, искаше да ме убие!

Нов скандал с Конър - нападнал жена: Сякаш беше обладан, искаше да ме убие!
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 18:48 ч
Конър Макгрегър отново е в новините и отново е за нещо, което няма нищо общо с MMA.

Макгрегър е разследван за предполагаемо нападение на жена на борда на яхтата му в Ибиса в Испания през юли 2022 г.

Според доклада предполагаемата жертва, която казва, че познава Макгрегър, защото са от един и същи квартал в Дъблин, е била на яхтата на Макгрегър след рождения му ден в Ocean Beach Club в Ибиса на 16 юли.

След като купонясва във ВИП зоната на клуба с Макгрегър и хората с него, тя каза в изявлението си, че е отишла на яхтата му с него и други хора. Тогава той започнал да я обижда за външния ѝ вид, след което я ударил с ритник в областта на кръста, ударил я с юмруци и казал, че ще я удави.

„Цялото му поведение се промени в този момент“, каза предполагаемата жертва в изявлението си пред Garda, полицейската служба на Ирландия. „Сякаш беше обладан. Знаех, че трябва да сляза от лодката, защото мислех, че той ще ме убие... Имаме общи приятели и съм го срещал много пъти. Не мога да повярвам какво ми причини. Той е престъпник. Мисля, че щеше да ме убие, ако не бях слязла от яхтата."

Жената каза пред полицията, че е скочила от яхтата, която по това време е била близо до остров Форментера, за да избяга от Макгрегър. В крайна сметка лодка на Червения кръст я върнала обратно на брега.

В отделен доклад се казва, че предполагаемата жертва първоначално е казала, че Макгрегър я е нападнал, но когато испанската гражданска гвардия я е разпитала, тя е отказала да идентифицира Макгрегър като неин нападател и е казала, че просто иска да се върне в Ирландия.

След като се върнала у дома обаче, тя подала жалба в полицията в Ирландия няколко дни по-късно. Сега се води активно разследване на предполагаемия инцидент.

Законите на Ирландия вероятно ще попречат на името му да бъде официално обвързано с разследването - което се е случвало и преди. Съобщава се, че в края на 2018 г. той е бил разследван за сексуално посегателство, като той е бил замаскиран като „ирландска спортна звезда“, докато New York Times не го назова по име чак няколко месеца по-късно.

Макгрегър далеч не е непознат за проблемите си със закона извън клетката. През март 2022 г. той беше арестуван в Дъблин и задържан за шест нарушения на пътя, включително две за опасно шофиране.

Наред с обвинението в сексуално насилие, други публично известни инциденти с Макгрегър включват осъждането му за нападение над възрастен мъж в дъблински пъб, арест в Маями, след като той е взел и предполагаемо е повредил телефона на мъж, и арестът му за хвърляне на количка в прозорец на автобус, превозващ различни бойци преди UFC 223.

Макгрегър не се е бил от загубата с технически нокаут от Дъстин Порие през юли 2021 г., което беше втората му поредна загуба с нокаут. Макгрегър си счупи крака в битката. Оттогава той се възстановява и завръщането му редовно се спряга като нещо, което предстои. Дългогодишният му треньор Джон Кавана каза, че очаква Макгрегър да се бие през 2023 г.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес