Зареждане

Носят се слухове, че Хабиб се провалил на допинг тест

Носят се слухове, че Хабиб се провалил на допинг тест
Публикувано на: Декември 5, 2019 в 08:25 ч
В последните часове като пожар в социалните мрежи се рапространи информация, че шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов се провалил на допинг тест.  Според слуховете Хабиб дал положителна проба за остарин, с което ще заплаши отново битката с Тони Фъргюсън, която трябва да се проведе през април в Бруклин.

Всичко около битката беше уредено, но въпреки това от UFC не бързат да я обявят официално, с което засилват съмненията. Друго нещо, което подклажда слуховете е пост в социалните мрежи от Али Абделазиз, който сподели, че бойците на UFC не трябва да говорят директно с представители на USADA, защото тяхната работа била да раздават наказания. 

Това нямаше как да бъде подминато от Конър Макгрегър, който веднаха сподели в своя профил информацията за провала на Хабиб, а малко по-късно го изтри. Не е ясно колко достоверна е тази информация, защото Хабиб е бил тестван рядко тази година и последния тест според базата с данни на USADA e бил през септември когато беше неговата битка с Дъстин Поирие.

Хабиб винаги е споделял, че се гордее с това, че е чист атлет и често е изригвал срещу бойците, които се провалят на допинг тест. Ако слуховете се окажат верни, то тогава това ще е голям удар по кариерата на непобедения боец.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес