Зареждане

Никола Атанасов: EFM Show е нещо уникално и невиждано за България

Никола Атанасов: EFM Show е нещо уникално и невиждано за България
Публикувано на: Септември 9, 2021 в 18:02 ч
Остават броени часове до едно от най-големите звездни събития, на които "Арена Армеец" е била домакин в близките години.

Грандиозното шоу EFM Show 2 включващо концерт на Криско с водещ Сами, балет "Нова", както и демонстративни битки по бойни изкуства, ще разтърси най-голямата зала на Балканския полуостров на 11-ти септември от 18:15 часа.

Мениджърът Никола Атанасов, който е едно от главните действащи лица зад мероприятието сподели, че въпреки променящите се обстоятелства подготовката върви трескаво, за да може залата да посрещне всички зрители.

"Подготовката върви доста усилено. На финалната права сме. Правим нещо много стойностно, на което всички зрители, които са си закупили или ще си закупят билети, ще се насладят и ще видят нещо уникално за България. Това оправдава вложените от нас усилия, както и денонощната работа покрай организацията.

Искам да поздравя през MMA.BG всички от моя екип и екипа на EFM Show за усърдната работа и безсънните нощи. Само ние знаем през какво сме минали, но нещата се случват и ще представим едно грандиозно шоу на публиката в 'Арена Армеец'.

Самата продукция е много тежка - броят на камерите е огромен, светлините са много, съоръжението по cage boxing е много сложно и атрактивно. Това нещо отнема много време и доста хора, които да монтират и да тестват нещата. В залата се работи още от сряда."

Всеки, който иска да гледа едно истинско шоу може да закупи билетите си от касите на Eventim.

Събитието се провежда при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, затова и броят на билетите е много лимитиран.

"Работим стриктно спрямо заповедта на министъра на здравеопазването. Капацитетът на залата, който ние можем да ползваме е много малък и билетите са почти на свършване."

Платформата на EFM Show, наред с концерта на Криско и Сами, несъмнено предоставят едно по-различно и широко поле за изява на българските атлети, които са част от шоуто.
 

Билетите за EFM Show 2 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес