Зареждане

Никога няма да има втори като Хабиб Нурмагомедов

Никога няма да има втори като Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Септември 13, 2021 в 02:00 ч
Дан Хукър вярва, че никога повече няма да видим боец като Хабиб Нурмагомедов. Голямата звезда от Дагестан успя да запише перфектен рекорд от 29 победи и 0 загуби. Никой не успя да надиграе Хабиб и той официално загуби само 2 рунда в кариерата си.

Хабиб загуби рунд срещу Конър Макгрегър, както и срещу Джъстин Гейджи. И в двете битки обаче Хабиб не беше застрашен и успя да събмитне Гейджи и Макгрегър.

В края на 2020 година "The Eagle" избра да се оттегли от спорта, въпреки че Дейна Уайт беше против. Хабиб се оттегли на върха, а това е нещо, което не се понрави на организацията.

В крайна сметка Нурмагомедов вече не е в играта, а Дан Хукър каза следните неща по негов адрес:

Харесва ми това, което направи Хабиб Нурмагомедов. Той остана непобеден и направи тази статистика. Това е нещо, което никой не е правил и вероятно няма да бъде повторено. 

Колко още искаш да играеш тази игра на руска ролетка ? За мен е лесно, защото имам загуби. Аз познавам върховете и паденията. 

Невероятно постижение е да си бил световен шампион няколко пъти и да си единствен с перфектна статистика. Такова нещо никога няма да бъде направено отново. 

Определено мога да разбера решението на Хабиб и защо не иска повече да поема рискове. 

Ще има ли боец, който да подобри статистиката на Хабиб ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес