Зареждане

Niko Price: Гадно ми стана за James Vick

Niko Price: Гадно ми стана за James Vick
Публикувано на: Октомври 14, 2019 в 05:00 ч
Миналия уикенд Niko Price отново показа, че е сред най-опасните бойци в UFC, които винаги търсят нокаута. Той сподели клетката с James Vick, който направи дебют в полусредна категория. Още в началото на срещата Price прати Vick в нокдаун, a малко по-късно от легнало положение му вкара зверски ритник в лицето, който спря тока на James, но въпреки това Niko продължи да го налага.

Това беше един от най-бруталните нокаути за тази година и с него Price си спечели нов бонус. Последните 8 битки на Price завършват с приключване, като той печели 5 и губи 3 от тях. В 4 от своите 5 последни победи той печели бонус за представяне на вечерта и определено е доволен от победата.

Niko сподели, че не искал да наранява Vick, но неговата работа е да продължи да го удря, докато рефера не го спре, защото само товага ще сигурен, че е победил:


Вкарах му този ритник и след това си казах - "Кой друг прави такива неща" ? Разбрах, че аз го правя, но не се вълнувах, докато не видях, че съм спечелил бонус. Влязох за събаряне, което беше ужасно, но успях да го преместя върху мен и се получи добре. Ударих го здраво с пета и това беше всичко. 

Малко хора мислят, че може да ги изриташ в това положение, но по-добре да внимават срещу мен. Аз го ритнах и той падна върху мен, но няма да спрa да удрям, докато не ме спре рефера. Трябва да удрям, защото искам да победя. Аз правя това за децата си, а не за него. 

Това е живота на децата ми. Гледах повторение и ми стана гадно. Не искам да наранявам никого. Искам най-доброто за всеки. Искам това момче да продължи да се бие, защото имаме нужда едни от други. С мен всичко е наред и ми няма нищо. Чакаме дете през декември. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес