Зареждане

Ник Диас ще учи момичета от Stripchat на самозащита

Ник Диас ще учи момичета от Stripchat на самозащита
Публикувано на: Май 9, 2021 в 00:00 ч
Ник Диас изненада феновете и обяви сделка със Stripchat, който е уебсайт за възрастни и социална мрежа. Сайта включва безплатни изпълнения по уебкамери на живо, често включващи голота и сексуална активност. Бившият претендент за титлата в UFC предлага основни класове по самозащита на момичетата от Stripchat като част от новото партньорство.

В социалните мрежи Диас каза на последователите си, че "ще учи на всякакви видове самозащита, които бихте могли да използвате" в сесия за популярния сайт, който има средно над 400 милиона посещения на месец.

Като част от това партньорство, Диас ще бъде домакин на двучасова сесия на живо в Stripchat, в която ще покани популярни момичета в своята академия в Калифорния и ще ги научи на основите на самозащитата.

Наскоро Дейна Уайт разкри, че Диас иска да се завърне в ММА. Той искал да се бие тази година, а в социалните мрежи се завъртя слух, че ще се бие с Хамзат Чимаев.

Кевин Мубенга, който е негов мениджър разкри, че Чимаев не бил заслужил още битка с легенда като Диас. Предстои да видим кога и срещу кого ще видим Диас в клетката.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес