Зареждане

Nick Diaz иска да се завърне през 2020 година, за да отмъсти на Jorge Masvidal

Nick Diaz иска да се завърне през 2020 година, за да отмъсти на Jorge Masvidal
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 09:10 ч
Nick Diaz не е доволен от думите на Jorge Masvidal, който преди битката с неговия брат Nate се хвалеше, че щял да го покръсти. Много фенове намират прилика между Исус Христос и Masvidal и най-лошото копеле в ММА го използва, за да рекламира себе си и битките си. "Gamerbred" доминира над Nate Diaz в Медисън Скуеър Гардън и победи с технически нокаут Diaz, след като доктора не му позволи да продължи, защото имаше сериозни аркади.

Nick, който не се е бил в ММА от 4 години беше в залата и към момента няма никакъв интерес за битки, но среща с Masvidal може да го върне в играта. Сега големия брат иска да накара Masvidal да си плати, защото не му е харесало това, че Jorge се хвалеше, че ще покръсти малкия му брат. Ето какво още каза Nick в предаването на Helwani:


Нямам никакъв интерес към битките. Това не зависи от мен. Питам хората дали го искат, защото ако го искат, то тогава може да си го получат. Това е моята работа и го правя от 15-годишен. В момента виждам само долари. Нещата не зависят от мен. 

Ако искаш да говориш, че ще покръстиш моя малък брат, то това си е за теб. Няма да кажа нещо неуважително, но не трябва да говориш, че че ще покръстиш моя брат. В лоша позиция си ако решиш да се бием. Няма как да говориш, че ще кръстиш по-малкия брат на някого. 

Това е моя малък брат и не говориш така за него. Искаш да говориш така ? Искаш да го направиш ? Това си е за теб. Мога да се свържа с теб и затова не съм ядосан. Ако искаш да вървиш по този път, то това си е за теб. 


Helwani се свързал с щаба на Nick Diaz и от там му казали, че той иска да се завърне през пролетта на 2020 година, за да се бие с Masvidal. Nick иска това да стане на стадион AT&T в Тексас.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес