Зареждане

Nicco Montano: Valentina Shevchenko се страхува от мен

Nicco Montano: Valentina Shevchenko се страхува от мен
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 06:24 ч
Бившата шампионка в категория муха Nicco Montano се оттегли принудително от битката с Valentina Shevchenko в последния момент,  което накара UFC да и отнемат титлата. 


Няколко дни по-късно тя сподели гневно съобщение в социалните мрежи и обвини, че UFC я притискали да се бие този месец, а тя искала през октомври. Nicco също обвини Valentina Shevchenko, защото тя говорила прекалено много лъжи, а днес дори сподели, че страховитата Shevchenko се страхува от Montano:


Мисля, че тя се страхува от битката с боец, като мен и дълбоко в себе си се е на надявала да се оттегля. Тя е искала така да се развият нещата, защото сега да се хвали в социалните мрежи и в същото време няма да се налага битка с мен.

Това беше несправедливо, защото аз трябваше да науча, че са ми отнели титлата от социалните мрежи и начина по който се случиха нещата беше неправилен. 

Когато се случват такива неща от организацията създават временни титли, защото шампиона е контузен или има проблеми, но те решиха, че трябва да ми вземат титлата, а не трябваше да го правят. Какво им е основанието ?

Nicco Montano беше най-големия аутсайдер в битлата с Valenntina Shevchenko и то в историята на UFC, който някога е бил шампион.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес