Зареждане

Нгану за Джоунс: Исках този бой - къде беше той преди 2 години?

Нгану за Джоунс: Исках този бой - къде беше той преди 2 години?
Публикувано на: Март 15, 2023 в 06:42 ч
Мачмейкърите на UFC се опитваха да организират битка между Джон Джоунс и Франсис Нгану в продължение на почти две години. Нгану беше шампион в тежка категория по това време и Джоунс искаше да се завърне за шампионска битка.

Бойната организация не успя да постигне сделка с Нгану и той напусна организацията. Джоунс се завърна и се изправи срещу Сирил Ган на UFC 285 и спечели вакантната титла в тежка категория. Нгану сподели за това какво се е случило с преговорите да се изправи срещу Джоунс.

„Вижте, аз също исках тази битка. Аз съм този, който започна да иска тази битка преди повече от две години. Исках тази битка, но къде беше Джон Джоунс по това време? Не знам. Изглежда никой не се интересува, дори Дейна Уайт. Изглежда никой не се интересува. Винаги намират начин да го заобиколят“, каза Нгану.

„Вече не става въпрос за тази битка, не че те искаха да ми дадат тази битка, а цената, която щеше да ми струва, за да получа тази битка. Преследвах тази битка толкова дълго, колкото можех и в живота научих, че понякога трябва да се откажеш от някои неща. Трябва да оставиш нещата да си тръгнат, в противен случай те ще ти отрежат ръката и ще ти отнемат много. Толкова много исках тази битка и не можех да я имам на всяка цена. Това е, което винаги ще казвам.”


Нгану не затваря вратата за евентуално завръщане в UFC, но призна, че ситуацията е станала лична.

„Опитах се да подходя към това възможно най-внимателно“, каза той. „Направих всичко по силите си, за да продължа напред, но не се получи. Никога няма да затворя вратата, но сега това не е нещо, което можем да обсъждаме, защото стана много лично. Просто ги слушам да говорят за моето напускане. Те са разстроени, има много гняв, но не и при мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес