Зареждане

Нгану си припомня първата битка с Миочич

Нгану си припомня първата битка с Миочич
Публикувано на: Февруари 10, 2021 в 08:40 ч
Пътешествието на Франсис Нгану до позицията, в която се намира в момента е доста дълго. Сега той е доста по-различен от това, което беше при първата си битка срещу Стипе Миочич за титлата в тежката категория на UFC.

В скорошно интервю с Джо Роугън, Нгану сподели своето впечатление от първата среща с хръватина и това колко е израснал след нея.

Миочич знае, че Нгану е по-добър боец сега, но въпреки това не мисли, че в реванша резултатът ще е по-различен. Стипе все още вярва, че отново може да победи камерунеца в планирания им двубой в UFC 260.

Ето какви спомени има Нгану от първата си битка с Миочич:

"Имам две смесени чувства от този двубой. Първо, бях много тъжен и разочарован, че не успях да спечеля. Когато някой се бие за титла, той иска да излезе победител на всяка цена. Но честно казано, когато гледам този двубой си казвам 'това е добре. научих толкова много в тази битка'," споделя Франсис.

"Въпреки, че бях на добро ниво като претендент за титлата, тогава все още ми липсваше нещо в играта ми."

 
Най-важните поуки, които си е извел Нгану от двубоя са, че вече се готви за 5-рундова битка, както и е запълнил дупките в уменията си, които са имали нужда от подобряване. И понеже често той приключва опонентите си в първите минути, на него не му се е налагало да прави по-дълги битки в Октагона.

Сега обаче всичко се е променило и ще го видим в реванш с Миочич.

Кой мислите, че ще победи в тази битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес