Зареждане

Ngannou срещу Joshua или Wilder догодина?

Ngannou срещу Joshua или Wilder догодина?
Публикувано на: Декември 9, 2017 в 10:14 ч

Francis Ngannou стана една от най-бързо изгряващите звезди в ММА, след като унищожи Alistair Overeem с един удар в UFC 218 по-рано този месец. След тази победа французинът си заслужи шампионски двубой срещу Stipe Miocic в UFC 220 на 20-ти януари в Бостън.

С такава сила в удара си, "Predator" има потенциала да стане световна звезда. Затова и треньорът на Ngannou, Dewey Cooper вярва, че 31-годишният боец трябва да тества уменията си в професионалния бокс.
 
"Той има голяма ударна сила. Всеки, който я притежава се справя добре. Ако той прекара малко повече време в тренировки и ги приеме на сериозно, той може да бъде шампион и в бокса."

Cooper не хвали напразно боеца си. ММА треньорът е бил наставник и на шампиона по бокс Jessie Vargas. Той дълги години се занимава с бойни спортове и явно вижда нещо в Ngannou, което не вижда в другите бойци.
 
"Всеки говори много за двубоя между Conor и Floyd. Аз бих искал да видя следващата година двубой на Ngannou срещу шампиона в тежката по бокс - независимо дали това ще е Anthony Joshua или Deontay Wilder. Това ще бъде истинска битка, в която ММА боец може да излезе и да поднесе голяма изненада на настоящия боксов шампион."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес