Зареждане

Нейт Диаз си търси кървав сблъсък - вижте срещу кого

Нейт Диаз си търси кървав сблъсък - вижте срещу кого
Публикувано на: Август 13, 2019 в 08:38 ч
Ако питате президентът на UFC, Дейна Уайт, Нейт Диаз е много труден за преговори за двубой. Боецът е отхвърлил няколко предложения за битки и затова дълго време не сме го виждали в Октагона.

Диаз никога не би приемал битки, които не са му били интересни, дори и да са за титлата. Нейт разкри, че двубои срещу шампионът в леката категория, Хабиб Нурмагомедов или шампионът в полусредната, Камару Усман, просто не са му интересни.

"Знам, че съм по-добър и по-готин от тези момчета. За какво ми е да се занимавам с тях. Антъни Петис е много по-готин от двамата от гледна точка на бойния стил. Помните ли Street Fighter - искам да видя този срещу онзи. Или за побойниците в училище, за които сте се чудили, ако единия се изправи срещу другия, кой ще победи?"

В действителност явно Петис се е оказал достатъчно интересен за Диаз и затова двмата ще се срещнат в подглавното събитие на UFC 241 този уикенд в Калифорния.

Трилогия с Макгрегър също би свършила работа, но "Showtime" получи обаждането. Друго име, към което Нейт има интерес е бруталния Хорхе Масвидал.

Вижте също: Jorge Masvidal планирал летящото коляно още преди двубоя с Askren

"Искам битка между мен и Петис или Конър. Масвидал също направи нещо впечатляващо наскоро, тъй че и той ми е интересен. Такива битки си търся."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес